Aquest blog està format pels components del grup de treball d'Educació Física del Berguedà.

dissabte, 12 de novembre del 2011

Cresta de Peguera "1a part" (12 novembre)

Aquest matí de dissabte, a les 9 del matí sortiem de l'IES Guillem de Berguedà en direcció a Peguera per intentar fer la Cresta. Un cop allà hem fet la brevíssima aproximació i després de fer unes quantes bromes i menjar una mica hem començat el recorregut amb una barreja de respecte i moltes ganes.

L'experiència ha resultat molt motivadora i engrescadora, i de ben segur que aquest tastet d'avui serà tan sols això, un breu tastet del que comença a partir d'ara. Esperem anar-nos engrescant a fer sortides en cap de setmana, i gaudint com avui hem fet.
Esperem que els quatre màquines d'escaladors hagin pogut atacar amb èxit la part final de la Cresta, i ens deleitin amb més imatges.
Bé, tot seguit penjo les fotos que he fet. Els que en tingueu més, les pugeu també, així com les de l'Isaac Besora des de baix, que han de ser molt xules.
PD:He penjat alguns títols a tall informatiu en algunes fotos... si cliqueu a la bafarada que apareix just sota les fotos... quan us apareixi de color verd les podreu llegir!

Fins dilluns a Santa Eulàlia.... canviem de tema... una de Cachings!



Aquí deixo també les meves. Lluís


I per cert, per començar a fer servir tot això dels mapes digitals i provar el google eart podeu provar-ho clicant la marca verda d'inici del recorregut. Entrareu al wikiloc i allà hi ha una pestanya que us enllaçarà al Google Eart per veure'l en 3D.


1 comentari:

  1. Doncs les quatre "màquines escaladores" han completat els 2 trams d'escalada i els dos rappels. Ens ha anat de conya, tot i que en algun moment se'n ha escapat algun...COLLONS I ARA QUÈ??!?!? (oi Aleix C.???)Però ha valgut mooolt la pena. Ja passarem les nostres fotos que també n'hi ha de molt xules.

    ResponElimina