Aquest blog està format pels components del grup de treball d'Educació Física del Berguedà.

dilluns, 30 de gener del 2012

Sessió dilluns 30 de gener (Badminton)

Hola companys/es,

En la sessió d'avui, després de degustar el pastís de brownie de l'Ester i la currada de la fruita amb iogurt hem xerrat una estona i hem anat al gimnàs a fer uns partidets de bàdminton (duel aferrissadíssim entre Novak Massanavich i Rafa Canudas.... 9-8 al tercer set i suspès per la pluja... la coberta retràctil de la Rod Laver Arena s'ha espatllat i el duel ha quedat suspès... Continuarà).

Durant els partidets de Badminton hem tingut alguns dubtes sobre les puntuacions i normes bàsiques, per sortir de dubtes podeu consultar el REGLAMENT.

Hem acordat que per al proper dilluns tothom ha de portar pensades activitats i jocs d'activació i de tornada a la calma, que funcionin a les seves sessions, i que les posarem en pràctica al gimnàs a partir de 3/4 de 7. A banda d'això, durant la primera part també concretarem quina activitat fem el proper dissabte 11 de febrer (hi ha la possibilitat de fer espeleologia o bé esquí de fons/muntanya, depenent de l'estat de la neu).

Per tant, acords importants presos avui:

1. Tothom ha de ser puntual (procurem arribar a les 18h per a començar a parlar de les activitats que més tard practicarem i de l'activitat de dissabte)
2. Procurem portar pensades les activitats que ens funcionen
3. La Marina i l'Ignasi haurien de portar el berenar, ja que tornem a començar la llista (no cal que porteu begudes que encara hi ha aigua i sucs).

Fins dilluns


3 comentaris:

  1. Realment el paron m'ha perjudicat. Venia de perdre el primer set i guanyar el segon, amb la moral pels nuvols i el Rafa Canudas fent més errors no forçats de l'habitual. S'estava veient un gran duel a la Central del All England Sta. Eulalia's Club.

    ResponElimina
  2. Companys! He actualitzat una mica el blog. A la columna de la dreta hi ha totes les sessins que hem fet, per títol i data. Si cliqueu a sobre podeu anar directament a l'entrada d'aquell dia. També he afegit alguns links d'interès (com el reglament de badminton, Geocaching, etc...)

    ResponElimina
  3. Vinga gent que ja tenim la dessitjada neu al pirineu. Demà han de sortir propostes hivernals que l'hivern (de veritat) ja és aquí!!
    Per cert, en la última setmana hi ha hagut 38 visites (de les quals 8 o 10 meves, però i la resta??? Que algú més faci comentaris que sinó sembla un diari personal això...

    ResponElimina