Aquest blog està format pels components del grup de treball d'Educació Física del Berguedà.

dissabte, 26 de novembre del 2011

Geocaching als Voltants d'Avià (26 de novembre)

Aquest matí ens hem reunit puntualment a les 9 a l'indret on l'Ignasi i l'Aleix havien escollit, i que tots i totes hem sabut localitzar gràcies a les coordenades que ens havien proporcionat.

Un cop esmorzats i un cop arribada la Neus de la seva ruta en bicicleta des de Puig-reig, cadascú ha agafat un GPS i hem començat a caminar seguint el track que ens portaria al primer dels cachés, i que ha estat prou difícil de trobar i de recuperar.

Així hem anat avançant amb les filles del Lluís davant de tot ben il·lusionades cap a trobar més "tresors" amagats.

Hem seguit cap al microcaché de l'església de Vilajoana, i poc després el caché del pantà de Graugés, posat pels alumnes de l'escola d'Avià, i finalment, hem acabat visitant per dins l'església de Sta. Mª d'Avià (molt bonica, per cert), i hem arribat altra volta al poble on hem descobert un caché ben enginyat a l'església.

Unes cerveses i patatones per acabar d'arrodonir un molt bon matí assolellat i entretingut, i fins dilluns a les 18h que tot berenant (gentilesa de l'Aleix Malagarriga i del David) donarem per tancat aquest interessant bloc de GPS i Geocaching de la mà dels tres grans experts, Ignasi, Aleix i Lluís.

PD: Els que hagueu fet fotografies, si us plau, pugeu-les... jo només he fet aquestes!

Fins dilluns!




1 comentari:

  1. Fantàstica matinal de geocaching. Afegir que en total hem caminat uns 11km, no està gens malament. Per cert, ja he pogut passar el track del CompeGPS al Garmin (via USB), gràcies LLuis!!

    ResponElimina