Aquest blog està format pels components del grup de treball d'Educació Física del Berguedà.

dilluns, 21 de novembre del 2011

Sessió Wikilocs+Compe GPS+Google Maps (21 novembre)

Avui hem assistit a una màster class sobre l'ús d'aquests 3 programes informàtics que ajuden a carregar i a descarregar tracks. El nivell ha estat molt avançat durant tota la sessió, la qual cosa ha fet que haguem de portar a la pràctica tota aquesta teoria.

Hem quedat pel proper dissabte 26 de novembre en un indret a determinar i desconegut, les coordenades del qual seran enviades aquí al bloc tan bon punt l'Ignasi me les enviï per correu.

La idea és anar a buscar uns quants cachés i passar el matí en bona companyia... Particularment em fa il·lusió, ja que encara no n'he trobat ni vist mai cap en directe.

Ens trobem doncs altra vegada aquest dissabte, esperem que el temps acompanyi, i puguem portar a terme la segona sortida en cap de setmana del grup de treball, després de l'èxit de la Cresta de Peguera fa quinze dies.

PD: Penjo les imatges del dia d'avui.... que en certs moments semblava més una cata de menjar que no pas una sessió tan formal i tècnica... ens faltava el vi ranci i la mistela... ho apuntem de cara al proper berenar.... Deixeu-me dir que el pastís de formatge era brutal!!!

Apali doncs a orientar-se!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada