Aquest blog està format pels components del grup de treball d'Educació Física del Berguedà.

dilluns, 16 de gener del 2012

Sessió 16 de gener (Material esquí fons/muntanya)

En la sessió d'avui i de la mà de dos grans coneixedors del tema, el Lluís i el Tama, ens han ensenyat el material propi de l'esquí de fons, en les seves dues modalitats (clàssic i patinador o skating) i el material propi de l'esquí de muntanya. A banda, hem pogut veure tot un seguit de complements i "artil·lugis" varis sovint necessaris o imprescindibles en cas de mal temps o de risc.
La pràctica ha estat molt i molt interessant, i ha estat precedida per una animada xerrada prèvia a l'arribada del Lluís, monopolitzada pel Geocaching, del qual hi ha un bon nombre d'afeccionats, alguns dels quals ronden la cinquantena de cachés trobats, i fins i tot algú que ja passa dels 100.

Bé, recordar que la setmana entrant, seguirem amb el tema de l'esquí, i dedicarem la sessió íntegrament al manteniment i reparació del material, tancant així aquest bloc, i deixant doncs oberta la possibilitat de fer alguna sortida per a experimentar aquesta teoria tan interessant.

El berenar anirà a càrrec de l'Alba i de la Bet... Ahhh... i el beure de part d'un "no fatxa" declarat, l'Ignasi... no hi haurà dubte que ens el beurem a la salut del Sr. Fraga Iribarne!


2 comentaris:

  1. A part de tot això, hi ha hagut algú que ha confós termes de fons amb muntanya i el professor, implacable, l'ha deixat amb un pam de nas...

    ResponElimina
  2. Si, no si pas qui deu haver estat aquest tros de ruc... ja li ha estat bé la rèplica del mestre!

    ResponElimina