Aquest blog està format pels components del grup de treball d'Educació Física del Berguedà.

dilluns, 28 de novembre del 2011

Descàrrega de track (Compe GPS)+Geocaching.com

En la sessió d'avui l'Ignasi ha fet la darrera màster-class mostrant-nos les possibilitats del programa CompeGPS. Hem descarregat el track de la ruta de dissabte pels voltants d'Avià i hem pogut veure els diferents aspectes d'interès i detalls que ens ofereix el programa. Després a través del Google Earth hem pogut sobrevolar el track i veure a vista d'ocell el recorregut que vàrem realitzar.

Finalment hem entrat a la pàgina de Geocaching.com i hem visitat el perfil de l'Ignasi (un caçatresors de "pacotilla" comparat amb algun dels seus companys web!)
 Hem pogut veure els cachés més pròxims de casa nostra i hem après aspectes interessants. 

A partir d'ara i amb més de mig curs finiquitat (pel que fa al nombre d'hores) s'ha decidit fer "un alto en el camino" i aparcar el grup de treball fins l'any que vé... 2012....
Així doncs ens tornarem a trobar a l'escola el dilluns 9 de gener a les 18h per tractar el tema de la diversitat de material i tècniques d'esquí de montanya / fons / alpí de la mà d'un gran coneixedor com és el Lluís i del David, expert en l'àmbit alpí.

El berenar, anirà a càrrec de l'Aleix Malagarriga i del Xavi....

Us penjo un parell de fotos d'avui de l'Ignasi en plena acció!

Des del bloc us desitgem a totes i tots unes molt bones festes i una bona entrada d'any.... Esperem trobar-nos tots altra vegada amb ganes d'exprimir les darreres hores del curs.... i si no n'hi ha prou... Doncs l'allarguem i llestos!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada