Aquest blog està format pels components del grup de treball d'Educació Física del Berguedà.

dilluns, 23 de gener del 2012

Sessió de manteniment i reparació d'esquís (23 de gener)

En la sessió d'avui (i després de berenar i fer un brindis per la llibertat d'expressió i per l'extinció dels dinosaures) hem entrat en el món del manteniment d'esquís. Primerament hem après la tècnica per tapar rascades i forats, i després hem observat diferents maneres d'encerar i fer "cantos".

La sessió ha estat molt interessant, ja que pels qui mai havíem tingut l'oportunitat de veure aquests processos "in situ" la veritat és que sembla molt més senzill del què a priori un es podria pensar (cal dir que hi havia molt crack i molts esquís de gamma alta...)

En total, 6 parells d'esquís encerats més cantells d'uns, a raó de 10€ els 100 grams de cera.... Hi ha hagut un dèficit important per part del Xavi...jeje... 

De cara a la setmana entrant, i recordant que el berenar va a càrrec de l'Ester i del Lluís (no cal que porteu beure... que n'hi ha un pilot), informar que un cop tips, ens dirigirem al gimnàs de l'escola a fer jocs d'activació i varis que aquest any encara no hi hem dedicat cap sessió (ja trucaré al Luna que vingui a fer unes quantes trampes i a animar la vetllada.....) 

A continuació, el recull de les imatges dels professionals.... "ull" a alguna foto, que és molt gran!

Fins dilluns, i amb moltes ganes de jugar!


3 comentaris:

  1. Tens raó Chistian, he acabat la sessió amb 40gr menys de cera i sense veure ni un duro... Em sortia més a compte quan timava als meus companys monitors...Tot i que s'ha de dir, que veure el Tama amb el davantal de fer croquetes, no té preu!!
    I la frase del dia és:
    "Aquí el més tonto encera els esquís gratis!!!
    Apa, salut!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ei! Que no sou els únics ee? Aquest compte de 637 visites també es gràcies a mi...La setmana que ve obligat portar el davantal!

      Elimina
  2. Llàstima que el diàleg d'aquest blog es limiti a nosaltres dos... perquè gairebé cada dia surten frases mítiques i situacions per riure una estona. Què hi farem... La frase, sincerament, no l'he posat perquè estava convençut que no te la deixaries.

    ResponElimina