Aquest blog està format pels components del grup de treball d'Educació Física del Berguedà.

dimarts, 15 de novembre del 2011

GPS i Geocaching 1a part (14 novembre)

La sessió d'ahir es va centrar en l'ús del GPS i del geocaching. A les 5 l'Ignasi i l'Aleix van arribar a l'escola i es van posar mans a la feina a preparar l'activitat pràctica que més tard portaríem a terme tots plegats.
Una primera part de sessió de caire teòric on amb l'ajut d'un power point força entenedor i visual l'Ignasi ens va mostrar el funcionament general d'un GPS.
La segona part va consistir en agrupar-nos per parelles o "trios" i amb l'ajut dels waypoints que teniem anotats en un full, i de les coordenades d'origen que haviem entrat al GPS vam sortir a buscar les diferents fites que ens havien de portar fins la "teca".... al final no va ser pop a la gallega, però res a envejar aquell assortit d'embotits.

Ni l'aigua ni la foscor de la nit ens van fer enrere i com una colla de......! tots i totes serra de Casampons amunt i avall...bombers....cementiri (per equivocació)..... però al final tothom va cumplir.

PD: "Oju" als acords que es van mig prendre al final del sopar
  • Via Ferrada
  • Esquí de muntanya
  • Descens de barrancs
  • ......... i la cirereta del pastís.... "ESPELEOLOGIA".....
Com diria el Tama.... no cal matar-ho tot aquest any, cert.... però jo hi afegeixo... però si es pot fer i se'n tenen ganes perquè no.....

Ens tornem a veure dilluns vinent a Sta. Eulàlia a les 6 amb més GPS i Geocaching amb els cracks: Ignasi, Aleix i LLuís.... i a 2/4 de 6, amb els del PCEE.

Apali companys/es... us penjo unes poquetes fotos de la jornada d'ahir...


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada